Rulouri exterioare aluminiu

Productie

Sisteme-Umbrire  colaboreaza cu parteneri consacrati, producatori de rulouri aluminiu exterioare. Cea mai mare fabrica de rulouri exterioare aluminiu din Bucuresti. In functie de cerintele clientului, Sisteme-Umbrire  poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima.

Sisteme-Umbrire  furnizeaza si instaleaza rulouri aluminiu exterioare in Bucuresti dar si in Ilfov. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate.

 

Avantaje

Cunoscute pentru calitatile lor izolatoare atat fonic cat si termic, rulourile aluminiu exterioare sunt cele mai folosite sisteme de asigurare a locuintei. Totodata sistemul de inchidere cu cheia sau electric ajuta la prevenirea eventualelor infractiuni.

Rulouri exteriore aplicate

Rulou Exterior Aluminiu Sisteme-Umbrire.ro
Tel: 0722680560

 

Forme si culori

Cele mai frecvent intalnite culori sunt alb, maro inchis sau deschis. De ce acest lucru? Deoarece productia in masa scade costul, pe cand o culoare mai speciala inseamna productie izolata la costuri mai mari. Gama de culori este foarte mare si va invitam sa o descoperiti contactand echipa Sisteme-Umbrire  .

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare pentru un rulou, pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 30 minute. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 3 zile!

 

Servicii si mentenanta

Ai cumparat rulouri aluminiu exterioare la o oferta speciala si nu ai cu cine sa le instalezi. Echipa de instalare rulouri aluminiu exterioare Sisteme-Umbrire  te poate ajuta imediat!

Mentenanta rulou aluminiu exterior nu este un lux! Trebuie facuta la minim 2 ani. Elementele in miscare trebuie curatate periodic altfel mecanismul se va gripa se se va impune inlocuirea lui cat mai rapida.

Service rulouri aluminiu exterior Bucuresti si Ilfov – echipa Sisteme-Umbrire  este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema.

 

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam rulouri aluminiu exterior, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 24 de ore de cand ne contactati!

Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Sisteme-Umbrire  ? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 rate sau 6 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Accesorii

Pentru rulourile tale iti recomandam sa instalezi si:

  • Plase antiinsecte tip RULOU (posibilitate incorporare in rulou)
  • Plase antiinsecte tip PLISSE (nu se incorporeaza in rulou) Foarte utile la rulourile pentru usa ( terasa / balcon / bucatarie )
  • Automatizarea ruloului existent. Se adauga motor + telecomanda sau buton