Copertine marchize mobile in Bucuresti si Ilfov

Sisteme-Umbrire colaboreaza cu parteneri consacrati producatori de copertine si marchize mobile. In functie de cerintele clientului, Sisteme-Umbrire poate instala si alte branduri. Ne dorim prin aceste parteneriate sa oferim calitate la pretul corect astfel incat dumneavoastra, clientul final, sa beneficiati de varianta optima.

Sisteme-Umbrire furnizeaza si instaleaza copertine, marchize mobile in Bucuresti dar si in Ilfov. Produsele partenerilor noștri sunt de cea mai buna calitate.

 

Avantaje

Cunoscute pentru calitatile lor izolatoare termic, copertinele si marchizele sunt cele mai folosite sisteme de protejare termica pe timp de vara ale locuintelor. Totodata reglajul lor in mai multe puncte la fac sa fie foarte flexibile pe termen lung.

 

Forme si culori (peste 100 modele si culori ) 

Cele mai frecvent intalnite culori sunt alb, verde si maro. Gama de culori este foarte mare si va invitam sa o descoperiti contactand echipa Sisteme-Umbrire.

 

Timp instalare

Toti clientii ne intreaba cat de repede puteti instala? Timpul mediu de instalare a unei copertine retractabile pentru o echipa de 2 oameni este de maxim 60 minute. Timpul de livrare a unei comenzi, in functie de volumul solicitat, poate fi de minim 3 zile!

 

Servicii si mentenanta

Ai cumparat copertine la o oferta speciala si nu ai cu cine sa le instalezi. Echipa de instalare marchize si copertine Sisteme-Umbrire te poate ajuta imediat!

Service copertine Bucuresti si Ilfov – echipa Sisteme-Umbrire este specializata in interventii rapide si cu succes la orice fel de problema.

SUNA ACUM la nr 0722680560 – 0724756993 si vei primi pretul pentru montaj copertine

 

Investitie

Indiferent ca vrei sa iti facem masuratori sau sa reparam copertine si marchize, costurile noastre sunt fixe, respectiv 15 euro/deplasare in maxim 3 de ore de cand ne contactati!

Nu oferim costuri fara sa efectuam masuratorile deoarece nu dorim sa primiti informatii eronate pe baza unor evaluari gresite. Deplasarea la dumneavoastra va confera garantia ca produsele oferite sunt solutia optima in functie de factorii prezenti in locatia dumneavoastra (grosime ziduri, asezare fata de punctele cardinale, evaluare termica a incaperii, etc)

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Sisteme-Umbrire? Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 si 6 rate fara dobanda prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ.

 

Material Textil (peste 100 modele si culori) 

Inlocuim material textil copertine si marchize corturi si balansoare. Material textil de calitate superioara rezistent la Vant, Radiatii Ultraviolete si Ploaie.

Cel mai bun pret pe metru patrat. SUNA ACUM la nr 0722680560 – 0724756993 si vei primi pretul pentru material textil copertina