Jaluzele Verticale Textile in Bucuresti si Ilfov

Jaluzelele verticale sunt alternativa la traditionalele draperii, avand in vedere ca se pot folosi pentru a diminua treptat lumina dintr-o incapere, sau a o elimina cu totul.

Jaluzelele blackout sunt perfecte pentru camere in care este nevoie de mai mult intuneric pentru diverse activitati – TV, gaming.

    

Jaluzele Verticale:

  • Sina de aluminiu complet echipata.
  • Material textil de calitate superioara,  croit la dimensiunile dumneavoastra.
  • Accesoriile necesare instalarii si bunei functionari a jaluzelei verticale (umerase, contragreutati, lantisor).
  • Garantie 24 luni.

Caracteristici:

  • Lamele cu latime de 127 mm si 89 mm.
  • Gama foarte larga de culori, modele, texturi.
  • Actionare standard manuala sau electrica cu motor si telecomanda (pentru jaluzele de mari dimensiuni, specifice birourilor).

Cu siguranta aceste jaluzele verticale se pot potrivi perfect cu locuinta dumneavoastra, deoarece se pot asorta cu celelalte elemente de decor.

Pe de alta parte, beneficiile pe care le ofera in ceea ce priveste utilizarea sunt multiple, acesta fiind si motivul pentru care multe persoane iau in calcul achizitionarea lor.

Produsele de acest tip se impart in trei categorii in functie de opacitate. In aceste conditii, putem aminti de produse semitransparente, opace si blackout. Astfel, puteti opta pentru una din aceste categorii, in functie de cerintele pe care le aveti.

Va stam la dispozitie in cazul in care aveti unele intrebari legate de achizitionare.

   

Procesul de achizitie este unul foarte simplu si nu trebuie decat sa ne transmiteti dimensiunile (LxH) pentru a afla detalii despre costurile acestor jaluzele verticale.

Un specialist  va va oferi toate detaliile legate de jaluzelele verticale. Ne deplasam GRATUIT la domiciliul dumneavoastra cu un catalog.

 

Te-ai hotarat sa colaborezi cu Sisteme-Umbrire.ro ?  Vestea buna este ca poti sa achiti in 3 si 6 rate FARA DOBANDA prin partenerii nostrii – STAR BT si CARD AVANTAJ

Posibilitate de plata avans / rest de plata prin card bancar (toate bancile), prin intermediul POS-ului Mobil